diumenge, 25 d’octubre del 2009

Trufes de xocolata Negra


Ingredients:

* 250 gms (10 Baretes) de Xocolata fondant NESTLÉ POSTRES
* 1/2 pot petit de llet condensada LA LECHERA
* 100 grms de mantega
* 2 Cullerades de Conyac
* Cacao en pols o fideus de xocolata



1. Fer troçets amb la xocolata i possar-la en un recipient durant 1 minut al microones. La xocolata s'ha de fondre. (També és podria fer al bany maría)

2. Un cop desfeta la xocolata afegir la llet condensada, la mantega toveta i el conyac.
3. Deixar-ho en el congelador fins que la pasta endureixi una mica. Aproximadament 20 minutos.

4.Pasat aquest temps en el que la pasta ens haurà endurit suficientment com a poder modelar-la i anar fent boletes amb una cullera ó amb les vostres mans. A mesura que fem les boletes anar-les possant en el plat en el que tingueu el cacao en pols o els fideus de xocolata i arrebossar-les bé. Si voleu desprès les podeu possar en uns paperets com en els que normalment s'hi possen les trufes.Ó simplement en un plat que possareu al congelador fins el moment de menjar-les.


CONSELLS:

* No trigueu massa en anar modelant les boletes per què la pasta s'anirà escalfant i us costarà que els fideus s'enganxin o pogueu treballar amb comoditat.

* Una posible solució si la pasta s'us pega a les mans és la de fregar-les amb una mica d'oli.

* No afegiu massa alcohol (sigui conyac, whisky, Armagnac...) per què la pasta s'us pot ablanir i us serà difícil de treballar o imposible.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada