diumenge, 25 d’octubre de 2009

Coctail de Marisc


4 Persones
30 Minuts aprox


Ingredients:


* 1 Enciam (tipus Iceberg)
* 8 Baretes de sucedani de Cranc
* 250 grms de Gamba Cuita Pelada
* 8 Rodanxes de Pinya Natural o en pot
* Una mica d'oli d'oliva
* Salsa Rosa: Maionesa, Ketchup i una culleradeta de conyac.1. Es renta i talla el enciam en tiretes més o menys allargades. Si hem escollit de tipus Iceberg no ens costarà massa. La quantitat més o menys serà la que necesitem per a omplir una copa de gelat ó el recipient que volguem fer servir per a servil el coctail.
En el cas que fem servir la pinya Natural, podem fer servir la mateixa pinya buidada amb cura en forma de barquetes, amb fulles i tot.

2. Es fan troçets amb la pinya i es deixa escòrrer el suc.

3. Es fan troçets amb les baretes de sucedani de cranc.

4. En una paella amb una mica d'oli, es dauran una mica les gambetes pelades i es deixen refredar.

5. Procedim a montar el coctail. Per exemple si hem optat per les copes de gelat,farem un fons amb l'encim tallat a tiretes en cada una de les copes. A continuació afegirem uns quants troçets de pinya, uns quants troçets de baretes de cranc i les gambetes.

6. Per fer la salsa rosa: Fer servir sempre la mateixa proporció segons la quantitat que necesitem. Una cullerada de ketchup per 2 de maionesa i una culleradeta de conyac.
Barrejar bé tots els ingredients.
Si necesitem més salsa rosa repetir la operació, excepte amb el conyac.No cal afegir més excepte en el cas de que us agradi una salsa plena de sabor.CONSELLS:

* Podeu afegir a la salsa el suc de mitja taronja i unes gotetes de salsa picant depenen dels vostros gustos.

* No es recomanable afegir gaire conyac, per què a part del sabor. La salsa podria quedar massa líquida i necesitem una textura de salsa no de líquid.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada