4 Persones
45 minuts
Ingredients:
- Butifarres o salsitxes
- Rovellons, xampinyons o similar
- 2 grans d'all
- julivert,sal i una mica d'oli
- 1 copeta de conyac
1.Agafeu les butifarres o salsitxes i punxeu-les per tal que no explotin abans de fregir-les.
2.En una cassola amb una mica d'oli fregiu les butifarres fins que estiguin dauradetes per totes bandes. Un cop fregides aneu-les posant en un plat apart.
3. En la mateixa cassola que em fet servir per fregir les butifarres es tiren els rovellons o els xampinyons ja netejats i tallats.Es fregeixen els rovellons i s'afegeixen els grans d'all talladets a cuadradets petitets, una mica de julivert i una mica de sal.
4. Quan els rovellons estiguin una miqueta daurats tirarem la copeta de conyac i deixarem que reduexi una mica uns 5 minuts a foc no massa fort.
5.Incorporarem llavors les butifarres de nou a la cassola i un cop tot una mica barrejat, deixarem que es cuini uns 10 minuts a foc lent.
Ës un "platillo" que en època de bolets ve moooolt de gust fer-lo.
ResponEliminaPTNTS
Dolça