dissabte, 30 d’octubre de 2010

Amanida de Tardor amb vinagreta de Mel


4 Persones
20 Minuts

Ingredients:
* Enciam de qualsevol tipus
* 1 Magrana
* 1 Poma
Per la vinagreta:
* 1 Cullerada de mel
* 1 culleradeta petita de mostassa
* Vinagre de Mòdena
* Sal i pebre acabat de moldre
* Oli d'oliva

1. Rentem i tallem l'enciam i el posem en un plat.

2. Pelem i fem troçets amb la poma. Desgranem la magrana i ho repartim tot per sobre del enciam.

3. A continuació i per fer la vinagreta, barrejem tots els ingredients ben barrejats i ho repartim per sobre de l' amanida.

CONSELLS:

* Podeu fer servir qualsevol altre fruit de la temporada que us agradi.

NOTA: La vinagreta de Mel està extreta del llibre: " La cuina que no amoïna" de la cuinera Mireia Carbó publicada a Viena Edicions de la que sóc una fidel admiradora.

3 comentaris:

  1. Hola Patricia!
    Et deixo aquest missatge per fer-te saber que t’he inclòs un enllaç del teu bloc al nostre, Olleta de verdures. Resulta que tenim una secció del bloc on incloem tots els blocs de cuina en català que coneixem, i allà l’hem posat. Si no et fa gràcia constar-hi, si us plau feu-nos-ho saber, val? No volem posar-hi a ningú que no vulgui ser-hi!

    I felicitats pel bloc. Ara mateix vaig a donar-li un cop d’ull…

    ResponElimina
  2. Tenen tots els plats una pinta ummmmmmmmmm
    Moltes felicitats et segueixo .....
    Petons

    ResponElimina