4 Persones
45 Minuts (15 de preparació i 40 de cocció)
Ingredients:
- 300 grs d'arròs rodó
- 1 albergínia
- 1 carbassó
- 1 tomàquet
- 1 ceba de Figueres
- 2 grans d'all
- 60 grs de formatge Parmesà
- 1,5 de Brou de Pollastre
- Oli d'oliva
- Fulles fresques d'alfàbrega
1. Talleu en dauets l'albergínia, el carbassó i el tomàquet.Peleu i talleu , en dauets, també la ceba i els alls.
2. Possem a escalfar l'oli d'oliva en una paella amb les verdures, a foc no massa fort durant 10 minuts.
3. Quant les verdures estiguin tovetes afegir 4 cullerades més d'oli d'oliva i l'arròs.Ho barreixem tot durant uns 3 minuts i afegim el brou de pollastre.Haurem de tapar-ho i deixar-ho a foc lent durant uns 30 minuts fins que l'àrròs absorveixi tot el brou.
4.Passat aquest temps afegim el formatge parmesà i les fulles fresques d'alfàbrega picadetes i ja podem servir.
Enhorabona per aquest blog tan apetitós!Mmmmmh!Bon profiiiiit! Muacs!
ResponElimina