dimecres, 28 de gener del 2009

Entrecot de Vedella al Pebres

4 Persones
20 Minuts



INGREDIENTS:

- 1 Entrecot de Vedella per persona
- Variat de Pebres o pebre negre (en gra)
- Nata líquida (2 cullerades per persona aprox)
- mitja copeta de vi negre per persona
- Patates Petitetes
- Sal i aigua




1. Agafem una paella amb oli i afegim el variat de Pebres en gra i tot seguit el vi negre. Es deixa reduir fins que quedi tot ben reduidet. En aquest punt afegim la nata líquida i també la deixem reduir. Recordeu que per reduir hem de baixar el foc.

2.Quan la Nata estigui reduideta, possar la salsa en un recipient per servir.


3. En una paella es fan els entrecots al punt que ens agradin més.Un cop fets es treuen a un plat.S'acompanya amb la salsera i la reducció de salsa o es pot emplatar tot.

4. Opcionalment podem bullir unes patates per acompanyar el plat.Amb una miqueta de julivert per sobre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada