dijous, 5 de febrer de 2009

LLom a la Mostassa de Didjon

4 PERSONES
30 Minuts

Ingredients:

- Llom de porc o pit de pollastre a filets

- 1 Ceba de figueres mitjaneta

- 200 grms de xampinyons

- 1 Brik de crema de llet

- mostassa (la que us agradi)





1. En una paella mitjana-gran posseu una miqueta d'oli i sofregiu la ceba tallada a dauets bastant petits. Quan estigui enrossida afegir els xampinyons, tallats i rentats prèviament, en làmines.Deixar que tot faci xup xup a foc lent.Quan tot estigui ben tovet afegir-hi la crema de llet. Ho barrejem tot.Un cop barrejat afegirem la mostassa al gust.No hi tinc una quantitat exacte. Així que poseu-ne una miquetona primer i aneu tastant fins trobar el punt que us agradi.

2.Fer el llom o el pollastre a la planxa al punt.

3.Posar-ho dins la salsa i deixar-ho tot ben barrejadet uns 10 minuts a foc lent que vagi fent xup xup i la carn agafi el gust de la salsa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada